Loader
Πολιτική υγείας & ασφάλειας εργασίας
397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-397,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Πολιτική υγείας & ασφάλειας εργασίας

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΚΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Τ.Ε. σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα υποκαταστήματα συνεργάζονται στενά με τον Τεχνικό Ασφαλείας της εταιρίας με στόχο να διασφαλίσουν άριστες συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία.

 

Στόχος της εταιρίας είναι μηδέν ατυχήματα.

 

Για το λόγο αυτό εφαρμόζονται οι μελέτες εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου, πυροπροστασίας και λοιπές μελέτες που έχουν εκπονηθεί, αναπτύσσονται οδηγίες εργασίας και καλές πρακτικές ασφαλούς εργασίας, προγραμματίζονται τακτικά εκπαιδεύσεις των εργαζομένων και τηρείται το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας της εταιρίας.

 

Η εφαρμογή όλων των παραπάνω, έχει στόχο την ελαχιστοποίηση και τον έλεγχο των κινδύνων που σχετίζονται με τις εταιρικές δραστηριότητες, ενώ εξασφαλίζουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

 

Έχοντας ως βασικό μέλημα την παροχή ένα υγιεινού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας, η Διοίκηση αναγνωρίζει και υποστηρίζει τις ακόλουθες αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας:

 

Εντοπισμός, εκτίμηση και ελαχιστοποίηση κινδύνων σχετιζόμενων με γνωστά αίτια τραυματισμών.

Διασφάλιση ότι όλοι οι εργαζόμενοι, σε κάθε επίπεδο, γνωρίζουν τις πρακτικές Υ&AE και τις εφαρμόζουν πιστά.

Μελέτη και αξιολόγηση τυχόν ατυχημάτων και άλλων περιστατικών με σκοπό τη διαρκή βελτίωση και αναθεώρηση του προγράμματος διαχείρισης Υ&ΑΕ.